ROSTFRI STÅLPOOL INOXLINE
FRÅN DIAMANT

Våra rostfria pooler INOXline från Diamant är stålpooler som är ett mycket tåligt och hållbart material och som har lång livslängd. Användningen av rostfritt stål för pooler är innovativt, men inte en ny lösning. Rostfria pooler och badtunnor har tillverkats i många år och har visat sig vara ett praktiskt alternativ till pooler av andra material.

Fördelen med rostfria pooler är många.

Hållbart material och lång livslängd utan att tumma på designen, de har ett lyxigt utseende. Rostfritt stål är ett tåligt material som tål stötar utan att skada poolen.

Rostfria pooler förhindrar effektivt förorening från mikroorganismer och underlättar samtidigt rengöring. Släta ytor som är lätta att hålla rena.

Detta är för dig som önskar en smidig, enkel, tidlös och snygg poolbyggnation. I och med att poolstommen levereras färdigtillverkad så går det fort från det att poolen kommer tills man kan bada.

HELT SVETSADE VÄGGAR

INOXline-poolen presenterar stolt väggar som är helt svetsfria upp till en längd av 910 cm. Denna egenskap säkerställer perfekt raka väggar och utan fula svetsar längs hela poolens längd.

SNABB INSTALLATION

Vi levererar poolen helt färdig och i ett kompakt stycke direkt till platsen. Detta innebär att vi kan förkorta installationstiden och minska tillhörande kostnader.

KOMPONENTER I ROSTFRITT STÅL

Poolerna är utrustade med komponenter i rostfritt stål. Dom svetsas direkt i poolen, utan användning av skruvar eller tätningar. En stor fördel med detta är att det minimerar risken för eventuella framtida läckage.

VALFRI TRAPPA

Finns en rad olika trappor att välja mellan. Går även att få med anti slip.

Är du intresserad av en rostfri INOXline pool så kontakta oss för en offert.

Här kan du läsa mer om poolerna hos leverantören.

Rostfria pooler Diamant-Unipool  

Kontakta oss

Vill du bygga en pool? Kontakta oss så hjälper vi dig – från idé till badklart!

  • Bästa sätt att kontakta er
  • Bästa tid att kontakta er
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.