Vilka är vi?

Att skaffa en pool är för många ett riktigt drömprojekt. Vi anser att det därför ska vara roligt och spännande från första planeringstimme tills att poolen är badklar.

Familjeföretaget Poolkonsulterna startades hösten 2019 efter att vi som familj köpt vår egen pool och fick idéer om hur vi skulle kunna råda och stötta andra familjer i sitt drömprojekt. Våra tidigare erfarenheter inom försäljning, teknisk montering och byggbranschen gjorde att vi tog steget och startade Poolkonsulterna. Fram till hösten 2022 så har vi byggt ca 130 pooler runt om i Västsverige.

Vår ambition är att vara delaktig i varje projekt, stort som litet, så mycket det bara går. Vårt mål är att få många badglada kunder under de kommande åren!
När det gäller material så arbetar vi med högsta kvalitet och vi har de flesta kända poolleverantörer kopplade till oss.

Vi säljer både bygga själv paket och byggnationsprojekt, du väljer själv vilka delar du behöver hjälp med. Vill du ha referenser till tidigare poolprojekt?

Välkommen att kontakta oss!

Linda & Pelle Lindkvist

Kontakta oss

Har du funderingar om kostnader, utförande eller annat? Tveka inte att kontakta oss nedan så hör vi av oss inom kort.

  • Bästa sätt att kontakta er
  • Bästa tid att kontakta er
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Följ vårt arbete och inspireras på Instagram!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.