Sirius Advanced

kr

Sirius Advanced – Gullberg&Janssons populäraste modell med inbyggd motor i täckets axel.

Sirius Advanced finns i storlekar från 3×6 till 7×16 meter och monteras nedsänkt i vattnet vid poolens ena kortsida. Med hjälp av en medföljande balk byggs ett täcklock för att dölja lamellskyddets stativ. Vanligtvis lägger man samma trall man har runt poolen över locket men locket kan också beställas i PVC eller i hardwood. Advanced finns även i diving utförande, vilket
innebär att täcklocket monteras nedsänkt under vattenytan och fungerar som trappsteg eller sittbänk. 

Val att göra :

Produktspecifikation

Med APF Connect som tillval använder du mobilen som fjärrkontroll för att öppna och stänga lamelltäcket. APF Connect kopplas upp mot Bluetooth och kräver ingen internetanslutning. Tack vare användningen av telefonen som fjärrkontroll har du en bra överblick över poolen vid öppning och stängning. APF connect är testad och godkänd enligt den franska standarden NF P 90-308. För att öppna och stänga lamelltäcket via appen krävs en säkerhetskod.

Med Autofix 2.0®, ett integrerat magnetlås i poolen, får du ett snyggt, säkert och automatiskt lamelltäcke som är testat och godkänt enligt den franska säkerhetsstandarden NF P 90-308.

Hur fungerar AUTOFIX 2.0 ®?
Fronten på lamelltäcket är försedd med magneter som fäster mot de integrerade magnetlåsen på poolens kortsida.